AK Parti Keçiören'de seçim startını verdi…

BÜLENT YAĞMUR: HİZMETLERİ GÖREN, OYUNLARI GÖREN KEÇİÖRENLİ KENETLENDİ”

Magazin 28.01.2014 17:38:52 0
AK Parti Keçiören

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı bin 500 kişinin katıldığı Kaynaşma Toplantısı düzenleyerek Keçiören’de seçim startı verdi. 30 Mart Seçimlerinin tüm Türkiye’de olduğu gibi, Keçiören’de de çok önemli olduğunu ifade eden AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, “Bu seçim Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için bir fırsattır. Keçiören’de Belediye Başkan Adayımız Mustafa Ak ile biz Keçiören’de oyunu bozacağız ve oyumuzu artıracağız” dedi.

Ak Parti’nin milletin kurduğu, milletin iktidar yaptığı ve tekraren milleti iktidar yapan bir parti olduğunu söyleyen AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, “Tepeden inen değil, milletin içinden çıkan bir partiyiz. AK Parti, Türkiye’nin her köşesinde milletini kucaklayan ve milletin kucakladığı yegâne partidir. Şimdiye kadar yaptığımız icraatlarla milletimizin teveccühü karşısında bizler de milletimizin hayallerini yıkmadık, umutlarını boşa çıkarmadık. Gece gündüz demeden hep beraber çalıştık. Şimdi seçim zamanı, yaptıklarımızı anlatma zamanıdır. Başbakanımızın talimatı da bu yöndedir. Her kademeden yöneticilerimiz, üyelerimiz ev ev gezerek, sokak sokak dolaşarak yaptığımız çalışmaları anlatacağız. Bıkmadan, usanmadan tekrar tekrar anlatacağız. Bugün verdiğimiz seçim startı ile hemen yollara düşeceğiz. Bir menfaat beklemeden çalışacağız. Bu ülkenin geleceği için mücadele vereceğiz” dedi. Yağmur konuşmasını şöyle sürdürdü:

“AK Partinin tapusu 75 milyon vatandaşımızın elindedir. Çünkü Ak Partinin siyaset anlayışının merkezinde insan vardır. Üstünlerin hukukunu değil, daima hukukun üstünlüğünü rehber edinmiştir. Adaletten, eşitlikten, insan haklarından asla taviz vermemiştir, vermeyecektir. 12 yıldır statükonun esiri değil; değişimin, dönüşümün ve gelişimin öncüsü olmuştur. Biz yaratılanı yaratandan ötürü seven bir anlayışa sahibiz. Bizim kitabımızda ayrıştırmak yok, kucaklaşmak vardır. Bizim kitabımızda hor görmek yok, hoş görmek vardır. Ak Parti, hiçbir şart altında, siyasetin en meşru zemininin demokrasi olduğu ilkesinden asla vazgeçmemiştir. Millet iradesinden başka hiçbir odakta meşruiyet ve memnuniyet arama gayretinde olmamıştır.”

AK Partili Belediyelerin, ak şehirler kurduğunu, bu durumun herkes tarafından görüldüğünü sözlerine ekleyen AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, Keçiören’de başarı çıtamız yükselmiştir. Oy oranımızı artırmamız gerekmektedir. Aday olsun olmasın, her aday adayı arkadaşımızın bu çıtayı yükseltme noktasında çalışması gerekmektedir. Bizler, uzun bir yola çıktığımızın bilincindeyiz. Bizim, husumetle, sen ben kavgası ile kaybedecek vaktimiz yoktur. Kimseye küsmemiz de, kırılmamız da mümkün değildir. Bu süreçte aday olmak da vardır, olmamak da vardır. Aday olamadığımızdan dolayı küser, geri çekilir, çalışmayı bırakırsak, şehrimize, ülkemize ihanet etmiş oluruz. Nihayetinde bizim çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir gelecek hazırlama gibi bir mecburiyetimiz bulunmaktadır. Kendimize inanırsak, ülkemize ve potansiyellerine inanırsak, en önemlisi de, birbirimize inanır, güvenir, birbirimizle muhabbetimizi artırırsak, hiç şüpheniz olmasın, başarı bizim olacaktır. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayacağız, ahengimizi sürekli devam ettireceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Keçiören’de ciddi çalışmalar yaptıklarını, Keçiören’i örnek ve lider bir ilçe haline getirdiklerini ifade Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, “Önümüzdeki dönem bambaşka olacak. Yarım kalan işlerimizi tamamlayacağız, projelerimizi hayata geçireceğiz. Biz sadece birkaç yerde hizmet sunmuyoruz her yerde hizmet sunuyoruz. Sloganımız da (her yere hizmet, her yerde hizmettir.) Bunu vatandaşlarımız görmüştür” dedi.

Keçiören’i yeni yüzyılın ihtiyaçlarına göre yeniden dizayn ettiklerini ve bu çalışmalarını artırarak devam edeceklerini sözlerine ekleyen Mustafa AK, “Belediyecilik te adam işi değil, bir ekip işidir. Tecrübeli ekibimizle Keçiören’i zirvede tutmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19